Twee (hard)looproutes voor iedereen op zondag 24 september 2023

Hardloopgroep De Hunzerunners uit Annen en hardloopgroep De Baddedravers uit
Annerveenschekanaal hebben 2 mooie routes uitgezet waaraan iedereen kan deelnemen.


Op zondag 24 seprember lopen de Hunzerunners een Tripple A -route:  Annen – Annerveenschekanaal – Annen. Er wordt om 13.00 uur gestart in Annen (bij WMD, Spijkerboorsdijk 6a) en via een mooie route is er na 6,3 km in de haven van Annerveenschekanaal een rustplek met verfrissingen en lekkers. Via een andere route wordt teruggelopen naar Annen, met de finish bij Breeland. Hier is de mogelijkheid om met koffie/thee en Drentse koek of appeltaart af te sluiten. Kom zoveel mogelijk met de fiets !

Opgeven
Men kan zich als single opgeven; dan loop je de 13,5 km. Ook kun je je als duo opgeven: dan start de één met hardlopen en de ander op de fiets. Na de rustplek in Annerveenschekanaal wisselt men om. Ieder loopt en klokt zijn eigen tijd. Het gaat om de beweging en de gezelligheid met elkaar!
Aanmelden graag via de website, of via de site van de Nationale Sportweek.

Bij de Baddedravers in Annerveenschekanaal kan er voor 4 verschillende lengtes worden
ingeschreven: 5km, 10km, 15km en de langste route is 21,1km, dit is een
Heen-en-weer naar Zwanemeer. Ook dit zijn prachtige routes, die men ook kan wandelen en iedereen kan zich opgeven. Er wordt om 12.00 uur gestart aan de haven in
Annerveenschekanaal. Bij de start, halverwege en bij de finish is een
verzorgingspost met verfrissingen en lekkers. Opgave via de site van de Nationale Sportweek.

Beide hardloopverenigingen hopen van harte dat er naast hu eigen leden flink veel lopers mee gaan doen en wensen ieder alvast een gezellige dag toe.