Lidmaatschap

Beginnen met hardlopen & proeftraining

Voor wie (weer) wil beginnen met hardlopen is het goed vooraf bij een aantal zaken stil te staan, zoals:

  • ben ik gezond?
  • hoe is mijn basisconditie?
  • hoe gaat mijn trainingsopbouw eruit zien?
  • hoe vaak kan en wil ik trainen?
  • wanneer kan en wil ik trainen?

Naast het feit dat hardlopen gezond, leuk en ontspannend is, vraagt de sport veel van uw lichaam. Uw bewegingsapparaat wordt erdoor belast en de prestatie vraagt een forse inspanning van uw hart- en bloedvaten. Het is dan ook belangrijk dat u op een verantwoorde manier begint met hardlopen. Onze trainers (link) adviseren u graag!

Bij Loopgroep Hunzerunners Annen ben je van harte welkom om 3x (kosteloos) een proeftraining te volgen. Dit kan helpen een eventuele drempel (bijvoorbeeld: ‘is het lopen bij een loopgroep wel iets voor mij?’) uit de weg te helpen. Meekomen als introducee, of spontaan aansluiten bij een van onze trainingen kan dus altijd. Voorwaarde is wel, dat een ‘beginnende loper’ minimaal een half uur moet kunnen lopen met tempo van 8 km per uur. Stel onze trainers voorafgaand aan de training op de hoogte van je komst/ aanwezigheid.

Overzicht en opbouw lidmaatschapskosten

Hunzerunners Loopgroep Annen is als vereniging verbonden aan de AtletiekUnie. De AtletiekUnie zet zich in voor de belangen van aangesloten loopgroepen, waarborgt kwaliteit en ondersteund verenigingen. Daarnaast ben je als lid, tijdens de trainingen én door Hunzerunners Loopgroep Annen georganiseerde activiteiten, verzekerd. Bij je lidmaatschap van Hunzerunners Annen ontvang je tevens je eigen AtletiekUnie Ledenpas, waarmee je bij (sport)winkels en organisaties aantrekkelijke kortingen kunt ontvangen.

Het inschrijfgeld wordt éénmalig berekend. Betaling per automatisch incasso, na invullen en indienen van het inschrijfformulier.

Kosten overzicht lidmaatschap :

Inschrijfgeld (éénmalig) …………………………………. € 10,00

Lidmaatschap KNAU ……………………………………… € 18,55

Lidmaatschap per jaar …………………………………… € 60,00

NB; wanneer je in de loop van een kalenderjaar lid wordt, betaal je slechts de contributie voor de resterende maanden van dat jaar. Hiervan krijg je na inschrijving bericht van de penningmeester.

Opzeggingen van het lidmaatschap moeten vóór 1 november van het lopende kalenderjaar schriftelijk worden doorgegeven aan het secretariaat. Stuur in dat geval een mail naar: ledenadministratie@hunzerunners.net,  je lidmaatschap wordt dan per 1 januari van het volgende kalenderjaar gestopt.

Inschrijfformulier

Je kunt hier het inschrijfformulier vinden en direct aanmelden voor de Hunzerunners.