Lidmaatschap

Naar het aanmeldformulier en direct aanmelden voor de Hunzerunners.

Beginnen met stevig wandelen & proeftraining

Iedereen die belangstelling heeft, mag twee keer kosteloos een training komen meedoen. Daarna beslis je of je lid wilt worden van de vereniging. Dit kosteloos meedoen kan helpen een eventuele drempel:”is het lopen bij een loopgroep wel iets voor mij?” te overbruggen. Uiteraard kun je tijdens deze meelooptrainingen vragen stellen aan andere leden en ook de trainers staan open voor vragen. Daarna kan het inschrijfformulier ingevuld worden.

Iedereen kan meedoen met het stevig wandelen. Er zijn geen bepaalde voorwaarden aan verbonden. De eerste keren zal het wellicht wennen zijn, maar gedurende het jaar vindt er een opbouw van je conditie en kracht plaats, waardoor je steeds gemakkelijker (en sneller) kunt lopen.

Beginnen met harlopen & proeftraining.

Iedereen die belangstelling heeft, mag drie keer kosteloos een training komen meedoen. Daarna beslis je of je lid wilt worden van de vereniging en vul je het inschrijfformulier in.

Voor wie (weer) wil beginnen met hardlopen is het goed vooraf na te denken over:
Hoe is mijn basisconditie? Zou ik me ook (weer) fit willen voelen? Kan ik de trap oplopen zonder vermoeid te raken? Wil ik (weer) sportieve activiteiten ondernemen met vrienden of bekenden? Wanneer kan en wil ik trainen?

Naast het feit dat hardlopen gezond, leuk en ontspannend is, vraagt de sport veel van het lichaam. Het bewegingsapparaat ( denk aan de knieën) wordt erdoor belast en de prestatie vraagt een forse inspanning van hart- en bloedvaten. Het is dan ook belangrijk om op een verantwoorde manier te beginnen met hardlopen. Onze Trainers adviseren je graag!

Meekomen als introducé of spontaan aansluiten bij één van de trainingen van de sportief wandelaars of hardlopers kan dus altijd. (Voorwaarde is wel, dat een “beginnende hardloper” minimaal een half uur moet kunnen lopen met een tempo van 8 km per uur) Wel graag even voorafgaand een mailtje of whatsappje sturen, zodat de trainers weten van je komst.

Overzicht en opbouw lidmaatschapskosten

Hunzerunners Loopgroep Annen is verbonden met de Atletiekunie. Bij je lidmaatschap van Hunzerunners Annen zie je in de Volta app* je digitale Atletiekunie ledenpas, waarmee je bij onze sponsor Run2Day Assen en enkele organisaties kortingen kunt ontvangen.

Het inschrijfgeld wordt éénmalig berekend. De betaling van de contributie en de afdracht naar de Atletiekunie gaat samen in 1 keer per automatische incasso naar de Hunzerunners. De vereniging zorgt voor de betalingen naar de Atletiekunie.

Kosten overzicht lidmaatschap “Stevig wandelen-groep“:

Inschrijfgeld (éénmalig)
Contributie “Stevig wandelen- groep per jaar
Lidmaatschap Atletiekunie per jaar

€10,00
€31,40
€20,00

Kosten overzicht lidmaatschap hardloopgroep:

Inschrijfgeld (éénmalig)
Contributie per jaar
Lidmaatschap Atletiekunie per jaar

€10,00
€62,75
€20,00

NB; wanneer je in de loop van een kalenderjaar lid wordt, betaal je de contributie voor de resterende maanden van dat jaar. De afdracht naar de Atletiekunie moet ieder lid wel volledig betalen.
Hierover krijg je na inschrijving bericht van de penningmeester.

Opzeggingen van het lidmaatschap moeten vóór 1 november van het lopende kalenderjaar schriftelijk worden doorgegeven aan het secretariaat.
Stuur in dat geval een e-mail naar: ledenadministratie@hunzerunners.net
Je lidmaatschap wordt dan per 1 januari van het volgende kalenderjaar gestopt.

*voor vragen over het activeren van de Volta app (Google Play store of Apple App store) neem je contact op met het secretariaat!

Scroll naar boven