Trainingen hervat met behulp van ‘Teamy’!

Sinterklaas is –in elk geval officieus- weer in het land en als Hunzerunners plukken we daar direct de vruchten van. Vanaf 1 december 2020 hervatten we de trainingen namelijk weer!

Wel onder voorwaarden natuurlijk, zo zit er een maximum aan het aantal deelnemers per looptraining en trainen we slechts éénmaal per week. Vanzelfsprekend is het ook aan elke individuele deelnemer om toch enige afstand te houden. De ervaring leert echter dat dit, naarmate de training vordert, voor de meeste hardlopers steeds gemakkelijker wordt.

Het maximale aantal deelnemers is vastgesteld op 12 personen en om te zorgen dat dat aantal niet wordt overschreden, dienen deelnemers zich voorafgaand aan de training aan te melden. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een handige app genaamd ‘Teamy’, die de aanmeldingen bijhoudt en verwerkt. De looptraining vindt eenmaal per week plaats op dinsdagavond, de looptraining op donderdagavond komt voorlopig te vervallen.

Wij vragen onze leden zich te houden aan de voorwaarden, en zich voor iedere training aan te melden via de app. Een uitnodiging om de app te downloaden wordt via Hunzerunners-leden de mail toegestuurd, waarna deze eenvoudig kan worden opgezocht en geactiveerd. Hoe dat downloaden en aanmelden precies werkt lees je in de bijlage: 

Heb je vragen of heb je hulp nodig bij het downloaden van of aanmelden via de app? Laat het ons weten via: info@hunzerunners.net

Scroll naar boven