De Pizzarun 2022

Eindelijk….we konden weer los!

Na een paar keer uitstellen konden we vandaag, 10 april, dan toch eindelijk weer genieten van de pizzarun. Ondanks het beperkte aantal deelnemers, 9 lopers, was het weer een succes. Na een week van week regen waren de weergoden ons gunstig gestemd en konden wij een mooi en nat parcours afleggen in “ons” mooie bos. Er werd lustig gespeculeerd over de te lopen eindtijd en iedereen deed zijn best om dat zo goed mogelijk te doen, behalve Bas….oké het was zijn eerste deelname aan de Pizzarun, maar toch…..hij liep alsof zijn leven ervan af hing.

Gelukkig konden de deelnemers nadat ze teruggekeerd waren bij Pizzeria di Lucca memorie spelen. Daarmee konden ze hun opgegeven eindtijd corrigeren. De tijd die nodig was om 1, 2, of 3 setjes bij elkaar te zoeken kon daarvoor worden gebruikt. Bas, Luigi, Gerben en Marnix deden een poging maar dat mocht niet baten, de einduitslag werd daardoor niet beïnvloed.

Onder het genot van pizza en een drankje werd de winnaar bekend gemaakt. De nieuwe clubkampioen is ROBERT SPRINGER. Met een verschil van 24 seconden is hij de winnaar van 2022. Hij werd op de voet gevolgd door Roelof (31 seconden) en Rita (33 seconden). Als laatste eindigde Gerard met …… (dat zeggen we lekker niet). Als Bas niet had gespeeld was hij veruit de laatste geworden. Kortom het was weer een gezellige Pizzarun, met dank aan Di Lucca voor het ontvangst en de overheerlijke pizza!

Ook een bedankje voor Clara, Tini en Rochers die ons geholpen hebben bij het goede verloop. Op naar de volgende Pizzarun en dan hopen wij als AC op nog meer enthousiaste lopers die dit leukste loopje van het jaar niet willen missen.

Scroll naar boven