BEWEGEN DOET JE GOED!

Ik begin met hardlopen. Jíj ook?

Hardloopgroepen De Baddedravers uit Annerveenschekanaal en De Hunzerunners uit Annen starten gezamenlijk de activiteiten die beide verenigingen organiseren in het kader van De Nationale Sportweek.

Kick-off beginnerscursus
Donderdagmiddag 21 september a.s. om 17.00 uur is bij de sporthal in Annen de Kick-off voor een beginnerscursus hardlopen. Iedereen, die (weer) wil beginnen met hardlopen is welkom! Ook als je niet weet of het hardlopen iets voor jou is. Voel je welkom om te ervaren hoe het is om samen met anderen de uitdaging aan te gaan. Vaak blijkt dat je bij het samen lopen elkaar goed kunt motiveren en oppeppen om door te zetten. Ina Oortwijn (De Baddedravers) geeft de training geven. Zij zorgt ervoor dat je op allerlei verschillende manieren kennis maakt met het fenomeen hardlopen.

Gratis beginnerstrainingen
Aansluitend gaat vanaf donderdag 28 september om 20.00 uur een beginnersgroep van start, die 10 avonden duurt. Trainsters Petra van den Engel en Evelyn Oosting geven de training geven beurtelings. Deze cursus wordt ook dit jaar weer gratis door De Hunzerunners aangeboden. Je wordt voor deze periode dan wel lid van De Hunzerunners, zodat je bij de Atletiekunie verzekerd bent. Wel zo’n veilig gevoel. Je hebt hardloopschoenen en goede (loop)verlichting nodig. De trainingen duren ongeveer een uur en er wordt verzameld bij de sporthal in Annen.

Na 10 lessen een half uur aaneengesloten hardlopen
De laatste training van deze beginnersgroep is op 30 november. De ervaring leert dat iedereen die de trainingen heeft gevolgd dan 30 minuten aaneengesloten kan hardlopen. Uiteraard hopen wij dat iedereen naderhand enthousiast bij de club zal blijven doorlopen. Met het aanleren van de juiste techniek en loophouding en onder begeleiding van gekwalificeerde trainers blijft hardlopen heerlijk om te doen!

Aanmelden
Meld je (indien mogelijk) vooraf aan via de website van nocnsf.nl, óf via www.hunzerunners.net (tabblad lidmaatschap, onderaan formulier invullen of bellen naar 06 31320532).

Scroll naar boven