Wijziging trainingslocatie per 6 april 2021

Vanaf 23 maart worden er weer looptrainingen gegeven en zoals jullie weten is dat alleen op de dinsdagavond. Dat trainen in groepjes mocht echter uitsluitend op formele sportlocaties en VV Annen bood ons gelukkig die mogelijkheid. We trainen met maximaal 16 personen en vanwege de avondklok werd er al om 19.30 uur gestart. Er is sprake van voortschrijdend inzicht wat betekent dat sporten in de  ‘openbare ruimte’ weer mogelijk is (wordt). Dit houdt in dat we weer kunnen trainen in en om het dorp!

Hoewel de avondklok inmiddels is verschoven naar 22.00 uur hebben we in overleg met de trainers besloten om voorlopig de trainingen te blijven starten om 19.30 uur. Op die manier hebben we namelijk de mogelijkheid om nu al in het bos te trainen en starten we vanaf dinsdagavond 6 april in het Kniphorstbos, waar we verzamelen bij het tunneltje (aan het einde van de Schipborgerweg). De groepsgrootte is ongewijzigd en ook het vooraf aanmelden via de Teamy-app blijft van kracht.

Naar verwachting zal eind april / begin het aanvangstijdstip weer verschuiven naar de gebruikelijke 20.00 uur. De definitieve aankondiging daarvan volgt als het zover is.

Scroll naar boven