Start nieuwe beginnersgroep op donderdagavond 1 september 2022

Wanneer je eigenlijk wel wilt beginnen met hardlopen maar je hebt nog net dat zetje nodig, dan is er vanaf 1 september in Annen de mogelijkheid om onder professionele begeleiding  op een goede manier te beginnen. Dat is prettig, want met de juiste techniek loop je een stuk lichter en voorkom je blessures.

Hardlopen is een laagdrempelige sport, want je doet hardloopschoenen aan en je kunt beginnen. Het is van belang om de training goed op te bouwen. Vaak begin je te fanatiek en dan moet je het later bezuren. De aardigheid is er dan snel af. Door 10 avonden mee te doen met een groep andere mensen stimuleer je elkaar. Met elkaar zorg je ervoor dat het gaat lukken en daarbij zijn de aanwijzingen van de trainer van belang. Bij De Hunzerunners zijn 5 trainers actief en 2 daarvan, Petra en Tini, zullen beurtelings de beginnerscursus verzorgen. Afwisseling gegarandeerd. Voor extra informatie en opgeven ga je naar de website: www.hunzerunners.net  of bel de voorzitter Janny Buiten (06 -31320532. Wanneer je geen beginnerscursus denkt nodig te hebben kun je uiteraard gewoon bij de Hunzerunners komen meetrainen. Drie keer gratis, om te kijken of het wat voor je is.

De wekelijkse trainingsavonden van De Hunzerunners zijn op dinsdag- en donderdagavond van 20.00  tot ± 21.15 uur. Van mei tot en met september lopen we in een schitterend natuurgebied: de Strubben Kniphorstbosch. Je kunt daar telkens een andere route lopen. Van oktober tot mei lopen we in en rond het dorp en kiezen we ook vaak voor het Drentse landschap. Tijdens de training wordt er gewerkt aan techniek, conditie, loophouding en natuurlijk stimuleren we elkaar ook door samen te trainen. Ook gezellig!

Aanmelding via het aanmeldformulier elders op deze website.

Meer informatie
Mail naar info@hunzerunners.net  of bel naar 06 -31320532.

Scroll naar boven