Rabo Clubsupport

In het verre verleden fuseerden de Raffeisenbank en de Boerenleekbank en daarmee werd in 1972 de Rabobank geboren. Een bank die, zoals we allemaal wel weten, haar roots heeft in het platteland. Alhoewel… inmiddels neemt het aantal bankfilialen in de regio haast nog sneller af dan het aantal boerenbedrijven.  

Gratis geld

Via Rabo Clubsupport deelt de Rabobank jaarlijks een deel van haar winst met regionale   sportverenigingen. Ook dit jaar doen we als Hunzerunners weer mee. Vorig jaar leverde ons dit in totaal Є 262,16 op en daarmee waren we in staat de nieuwe clubshirtjes voor een schappelijk prijsje aan te schaffen. 

We willen dit jaar opnieuw beslag leggen op een deel van de winstuitkering en dus is het zaak dat  Hunzerunners die lid zijn van de Rabobank hun stem uitbrengen op de Hunzerunners. Van 27 september tot en met 10 oktober 2019 kun jij als Hunzerunner dit doen.  Ben je rekeninghouder en nog geen lid? Geen nood je kunt je simpelweg aanmelden als lid en dan alsnog je stem uitbrengen. 

Het spoorboekje:

1: Nog geen lid van de Rabobank, dan even lid worden via: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/

2: Ben je lid, dan stemmen op Hunzerunners  (van 27 september tot en met 10 oktober) via https://www.rabo-clubsupport.nl/assen-en-noord-drenthe/over-rabo-clubsupport

3: Levert gratis geld op voor Hunzerunners..