Pizzarun 2021

Covid-19 speelde ons als Hunzerunners op allerlei manieren parten; we mochten niet trainen, geen wedstrijdjes lopen, niets van dat alles. Gelukkig komt dit allemaal weer langzamerhand op gang en ook de Activiteiten Commissie (AC) ziet licht aan het einde van de tunnel. Als eerste heeft de AC hét loopevenement van de Hunzerunners, de Pizzarun, op de agenda gezet. Deze combinatie van sport en recreatie staat zondag 21 november zonder enige twijfel weer garant voor een gezellig samenzijn met de andere leden van de Hunzerunners.

Voor de nieuwelingen even een korte uitleg: de Pizzarun is een loopje van 5 kilometer, waarbij je vóóraf de tijd opgeeft waarbinnen jij denkt het parcours te gaan afleggen. Degene die daadwerkelijk het dichtst bij zijn / haar opgegeven tijd finisht, is winnaar. Na de run wordt, onder het genot van een heerlijke pizzapunt en een drankje, de winnaar gehuldigd, kan deze de wisselbeker in ontvangst nemen en – beter nog – is eeuwige roem zijn/ haar deel!

Zoals te doen gebruikelijk verzamelen we rond 12.45 uur bij Pizzeria Di Luca in Annen en starten we om 13.00 uur. De organisatie is nog op zoek naar een tweetal vrijwilligers om hand en spandiensten te verrichten en de AC te ondersteunen.

In het kort:
-datum: 21-11-2021;
-plaats van verzamelen: Pizzeria Di Luca;
-aanwezig: rond 12.45 uur, start om 13.00 uur;
Deelname is gratis!
Opgave (ook vrijwilligers) tijdens de trainingen bij de AC; Anja of Ria.

Pepperoni, All Meat, Three Cheese, Vegetarian, Grilled Shrimp and Onions or Maybe BBQ Chicken
Scroll naar boven