Mededelingen van het bestuur

Op de valreep van 2022 enkele mededelingen van het bestuur:

Ledenvergadering:
De ledenvergadering van 2023 wordt gehouden op dinsdagavond 14 februari 2023. Er is die avond geen training. De vergadering begint om 19.30 in het Dorpshuis in Annen. Houd de datum alvast vrij. Wij rekenen op ieders aanwezigheid, zodat we een goed overleg kunnen hebben en ook elkaar eens op een andere manier ontmoeten. Run2day (onze hoofdsponsor) is na de pauze vertegenwoordigd met pasmodellen voor onze shirts, zodat ook onze nieuwe leden, wanneer ze dat willen,  een clubshirt of-jack kunnen aanschaffen. Ongeveer een week voor deze ledenvergadering ontvangen alle leden de agenda en bijbehorende informatie op de mail.

Bestuurswisseling:
Klaas Olijve heeft zijn lidmaatschap bij de Hunzerunners opgezegd. Dat betekent dat zijn taak als secretaris vacant is gekomen. Evelyne Salari is bereid om deze werkzaamheden in ieder geval tot de ledenvergadering in het nieuwe jaar op zich te nemen. Uiteraard zijn we daar erg blij mee. Het bestuur heeft Klaas hartelijk bedankt voor zijn werkzaamheden als secretaris en wenst Evelyne heel veel succes toe!

Eerste training in 2023:
De kerstvakantie is gelijktijdig met de schoolvakanties en dan wordt er geen training gegeven. Op dinsdag 10 januari starten we weer met veel energie!

Persoonlijke gegevens:
Verzoek tot het compleet invullen van machtigingsformulier en/of aanmeldingsformulier op de website. Wil iedereen, die nog niet alle persoonlijke gegevens heeft aangeleverd, dit alsnog doen d.m.v. het doorgeven van bijvoorbeeld geboortedatum, mailadres of telefoonnummer? Ook wijzigingen in deze gegevens graag mailen naar info@hunzerunners.net. Alvast bedankt.

Met vriendelijke groeten, het bestuur.

Scroll naar boven