Jubileum 17 september

Hunzerunners: 15 jaar

De bijeenkomst in 2007 om de behoefte in Annen te peilen voor het starten van een hardloopclub was dermate groot, dat in september 2007 de hardloopvereniging De Hunzerunners werd opgericht. In een mum van tijd kon de vereniging meer dan 110 leden verwelkomen en dat aantal bleef oplopen tot ca. 150. Vanzelfsprekend maakten niet alle leden gebruik van de mogelijkheid om tweemaal per week te trainen. Dat zou leiden tot verkeersproblemen in en om Annen.

Ook de niet-bèta ’s onder ons hebben inmiddels vast kunnen stellen dat onze vereniging  in september van dit jaar 15 jaar bestaat. Dat willen we als bestuur natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan, een feestje dus!

Vanzelfsprekend doen we dat in Annen en op 17 september 2022 verwachten we een grote opkomst bij Breeland Recreatie aan De Bulten 4 in Annen.  We zijn een sportieve vereniging en we gaan dan ook het sportieve met het feestelijke combineren bij Breeland. Dus eerst even actief bezig zijn en daarna een gezellige BBQ met alles er op en er aan.  

Het lijkt ons goed om de oprichters van het eerste uur ook uit te nodigen voor dit feest. Zonder hun initiatief indertijd hadden we nu geen Hunzerunners gehad in Annen. Ook onze oud leden zijn van harte welkom op het jubileumfeest.

We proberen om zowel oprichters, leden als oud-leden óók via email te bereiken. Dat zal voor oud-leden mogelijk niet in alle gevallen lukken vandaar het verzoek aan jullie om, mocht je deze mensen in je kennissenkring hebben, hier even op te wijzen.

Resumé:

  • datum: 17 september
  • plaats: Breeland Recreatie
  • tijd: van 16.30 tot 21.00 uur (inloop vanaf 16.00 uur)
  • aanmelden: via info@hunzerunners.net.

Het Bestuur.

Scroll naar boven