Bericht van bestuur: Corona

Beste leden,

Veel mensen hebben, in welke vorm dan ook, last van de Corona-crisis. Op één of andere wijze raakt het ons allemaal en kunnen we niet doen wat we normaliter doen en –belangrijk ook-  willen doen. 

Als Hunzerunners zouden we nu reikhalzend uitkijken naar trainingen in het Kniphosterbosch/De Strubben. Eindelijk weer eens een bosloopje in plaats van richting Zuidlaren of, erger wat mij betreft,  richting Eext. Niets van dat alles en dat met dank aan Wuhan e.o. 

Over de afloop van deze Corona-crisis kunnen we als bestuur natuurlijk ook geen zinnig woord zeggen. Wel trainen we, op advies van de Atletiekunie., in elk geval niet tot 1 juni 2020. 

Vanzelfsprekend onderhouden de meesten van jullie de conditie wel en als bestuur lijkt het ons leuk om met elkaar te delen op welke wijze je dat dan doet. Volg je het schema van de club, heb je een eigen schema of rommel je maar wat aan? Heb je misschien een andere sport opgepakt? Laat het ons weten. Stuur je belevenissen en activiteiten op dat gebied per via email naar info@hunzerunners.net en we delen dit dan met de overige clubleden. 

Graag vernemen we van jullie.

Namens het bestuur

Klaas Olijve (secretaris)

Scroll naar boven