Iris Hagemann – Trainer

Vorig jaar maart heb ik mijn trainersdiploma BLT3 behaald bij de Atletiekunie en geef sindsdien les bij de Hunzerunners in Annen. Hier ben ik – na enige omzwervingen – Heerlen, Amsterdam en Barcelona eind 2007 komen wonen met Arne en Casper.
Voor die tijd was ik vaak in de sportschool te vinden. In 1997 heb ik in Amsterdam de opleiding Aerobic & Shape gevolgd en was dus al een beetje vertrouwd met het geven van groepslessen. In 2010 ben ik begonnen met hardlopen in de beginnersklas van Hink Slagter en heb ik de sportschool vaarwel gezegd. Hardlopen is inmiddels een soort van uit de hand gelopen hobby van mij geworden. Ik heb het altijd al leuk gevonden om te sporten en de opgedane kennis daarover te delen en van anderen te leren. Samen hardlopen, plezier maken en daarbij tegelijkertijd aan je conditie en techniek werken is voor mij de ideale combinatie.