Clara KlinkersMijn naam is Clara Klinkers-Koers, geboren op 27 september 1959 en opgegroeid in Anloo. Eind 1997 ben ik met mijn man Henk en kinderen Heleen en Gerda naar Annen verhuisd. Hardlopen doe ik al meer dan 30 jaar. Eerst in mijn uppie, daarna bij een loopgroep in Anloo waarbij ik nog iedere zondagmorgen train. Sinds de oprichting, september 2007, ben ik lid van de loopgroep Hunzerunners. In 2013 ben ik gevraagd om training te gaan geven en na enige twijfel heb ik ja gezegd. Daarvan heb ik zeker geen spijt. In 2014 ben ik begonnen met de opleiding BLT3 bij de Atletiekunie en in april 2015 heb ik het diploma gehaald.
Hardlopen geeft mij een gevoel van vrijheid. Lopen door de bossen, door weer en wind maar ook afzien tijdens een wedstrijd vind ik heerlijk. Naast het lopen geniet ik ook van tennissen, fitnessen, fietsen, zwemmen, tuinieren, lezen en… mijn kleinkinderen.

Scroll naar boven