Breeland; recreatief en zakelijk trefpunt

Met je collega's of familie lekker steppen...

Het begin:

De groei:

sfeervol ontspannen bij de haard...

Wat heeft Breeland te bieden aan Hunzerunners:

Breeland geeft leden van Hunzerunners Loopgroep een kortingspercentage van 10% op alle dagactiviteiten, zowel individueel als in groepsverband. Het betreft alle activiteiten die bij Breeland gedaan kunnen worden, zowel binnen als buiten. Deze activiteiten zijn bijzonder geschikt voor het organiseren van een: familie uitje, teamuitje, kinderfeestje of een zakelijke bijeenkomst. Deze korting geldt ook als U als Hunzerunner met uw werk, vrienden of familie een activiteit bij Breeland organiseert. De korting van 10 % geldt in dit geval voor de gehele groep. De korting geldt niet voor eten en drinken.

Daarnaast stelt Breeland  in nader overleg met de sponsor- en activiteitencommissie van de Hunzerunners faciliteiten en middelen beschikbaar in combinatie met door de Hunzerunners georganiseerde evenementen. Hierbij valt te denken aan een nader te bespreken kwantumkorting op een op Breeland te houden jaarfeest.

Tijdens loopevenementen, met start en finish bij Breeland kan er kosteloos gebruik gemaakt worden van kleedruimtes, douches en overige faciliteiten. Voor het houden van clinics, workshops en vergaderingen van en door de vereniging, stelt Breeland de vergaderzalen gratis ter beschikking.

Klik hier om naar de website van Breeland te gaan.