14 September 2014 08:00 Leeftijd: 4 Jaren

35e plaats voor Team Hunzerunners

Tijdens de Run van Winschoten heeft het team van onze loopgroep een prima race gelopen.


Weer een warme Run
Het lijkt wel een traditie te zijn want ook dit jaar werd de Run van Winschoten gehouden onder zonnige omstandigheden. En alle lopers waren het erover eens: het was warm!

Tweemaal David
Het startschot werd om half elf gegeven. Voor Team Hunzerunners was David Lindeman de eerste loper. Rond half zes 's avonds stond David opnieuw in het wisselvak om als slotloper de 10x10 kilometer voor onze loopgroep te voltooien. Helemaal kapot kwam hij een klein uur later over de finish. Maar wat een topprestatie!

Goed geregeld
De Activiteitencommissie had de partytent dit jaar op zo'n 100 meter voor de finish neergezet. Een prima plek waarbij de lopers op hun laatste, zware meters konden worden aangemoedigd.
De organisatie, de catering en de begeleiding door de drie AC leden was net als voorgaande jaren perfect geregeld.

Social Media
Via Facebook en Twitter werden de volgers van onze loopgroep met tussentijden en sfeerfoto's op de hoogte gehouden. Wie de berichten en tweets heeft gemist, kan die via onze accounts terugvinden.

Uitslagen
Team Hunzerunners finishte na 8 uur, 8 minuten en 13 seconden op de 35e plaats. De individuele tijden kun je teruglezen op onze uitslagenpagina.