Runforestrun Gasselte 2015

Runforestrun
Op zondag 27 september 2015 wordt in Gasselte een Runforestrun gehouden. Het gaat om een spannende en uitdagende route voor estafette-teams over een totaalafstand van 24 kilometer (6 ronden van 4km). Het parcours loopt gedeeltelijk over de route van het NK Cyclocross 2014 en is zorgvuldig tot stand gekomen in overleg met Staatsbosbeheer. De route is volledig onverhard, op een aantal oversteeklocaties en een Drents keienpad na. De trailrun bestaat uit smalle paden, ruiterpaden, brede wandelpaden, zand, heide, loof-en naaldbos, open vlaktes, een aantal pittige kleine heuveltjes en een groot meer. Het is een mooi stukje Drentse natuur.

De start is om 12.10 uur. 
Alle teams starten tegelijk. Na iedere ronde vindt er een wissel plaats in het wisselvak. Hier mag alleen de wisselloper staan. De rest van het team staat buiten de afrastering. Na de laatste ronde finish je door de finishsluis.

Meedoen met Hunerunners-teams
Zoals besproken op de Ledenvergadering heeft de Activiteitencommissie (AC) de Runforestrun op de activiteitenkalender gezet in plaats van de Run van Winschoten (de 10 x 10km).

Lijkt het je leuk om mee te doen met een team (van minimaal 4 lopers en maximaal 6 lopers) dan regelt de AC de inschrijving.
Let op: dit geldt alleen voor teams die volledig uit leden van onze vereniging bestaan.

Het volgende is mogelijk:

-je stelt een eigen team samen, geef de namen, adressen, geboortedata en e-mailadressen door aan ac@hunzerunners.net

-heb je geen team, maar wil je toch meelopen in een team geef dan je naam, adres en geboortedatum door aan ac@hunzerunners.net Bij voldoende individuele opgaven zal de AC een team samenstellen van "losse lopers".

Teams die namens onze vereniging meedoen, kunnen rekenen op verzorging, net zoals de afgelopen jaren tijdens de Run van Winschoten.

Meer weten?
Ga dan naar de website van Runforestrun

Ploeg VEC